Skip to content

ANGLISHT

Drejtoria Rajonale e Formimit Professional Public Nr 1 Tirane ofron kurse te gjuhes angleze te cilat zhvillohen me metoden HEADWAY THIRD EDITION OXFORD UNIVERSITY PRESS.Cmimi I kursit eshte 3000 leke dhe kohezgjatja per cdo nivel eshte 12 jave,5 here ne jave 60 minuta.Kursi financohet nga Ministria e Punes dhe Ceshtjeve Sociale dhe ne perfundim te cdo niveli kursanti pajiset me Certificate. Instruktoret jane me nje pervoje te gjate dhe kane perfunduar studimet prane Fakultetit Te Gjuheve Te Huaja Tirane.

Headway method third edition

Headway beginner

Headway beginner is a beginner course for the adults that offers a limited grammatical program and clearly defined, a careful selection of the vocabulary, important practice of the usual expressions and every day language .The course length is 12 weeks, 5 sessions of 60 minutes an hour, plus a free session of interactive work with CD or DVD.

Headway Elementary

Headway Elementary is a course of the second level for the adults which offers the basics of the language structure, the fundamental grammar, vocabulary and the functions of the English language. It enables the students to practice the spoken language in everyday situations .The course length is 12 weeks, 5 session of 60 minutes an hour, plus a free session of interactive work with CD or DVD.

headway pre-Intermediate

Headway Pre-Intermediate is a course of the third level for the adults, during this level students gradually understand the grammar and the vocabulary of the English language and also they expand their abilities to use their knowledge in communication . The course length is 12 weeks, 5 sessions of 60 minutes an hour, plus a free session of interactive work with CD or DVD.

Intermediate

Headway Intermediate is a course of the fourth level for the adults that present new details to urge students of an average level knowledge and to ensure that the English language learning is interesting and motivating. The course displays a deep training of the program, powerful lexical program, and general topics . The course length is 12 weeks, 5 session of 60 minutes an hour, plus a free session of interactive work with CD or DVD.

Upper- Intermediate

Headway Upper-Intermediate is a course of the fifth level for the adults. During this level the grammar points are treated in details, in a way that the student perceives different systems of the English language, and new lesson texts taken from different branches which offer different information and the proper vocabulary for the students . The course length is 12 weeks, 5 session of 60 minutes an hour, plus a free session of interactive work with CD or DVD.

Headway Methods

Headway beginner

Headway beginner është një kurs fillestar për të rritur i cili ofron një program gramatikor të kufizuar dhe të përcaktuar qartë, një përzgjedhje të kujdesshme të fjalorit, praktikim të rëndësishëm të shprehjeve të zakonshme dhe të gjuhës së përditshme. Kohëzgjatja është 3 muaj, Seancat mesimore zhvillohen 5 here ne jave nga 60 minuta , plus një seancë falas punë interaktive me CD ose DVD.

Headway Elementary

Headway Elementary është një kurs i nivelit të dytë për të rritur i cili ofron bazat e strukturës së gjuhës, gramatikës , fjalorin ne funksion te gjuhës angleze. Ne kete nivel studentët arrijne të praktikojnë gjuhën e folur në situata të përditshme. Kohëzgjatja është 3 muaj, Seancat mesimore zhvillohen 5 here ne jave nga 60 minuta, plus një seancë falas për punë interaktive me CD ose DVD.

Headway Pre- Intermediate

Headway Pre-Intermediate eshtë një kurs i nivelit të tretë për të rritur, gjatë të cilit studentët gradualisht kuptojnë gramatikën dhe fjalorin e Gjuhës Angleze, dhe gjithashtu ato zgjerojnë aftësitë e tyre për të përdorur njohuritë e tyre në komunikim. Kohëzgjatja është 3 muaj, Seancat mesimore zhvillohen 5 here ne jave nga 60 minuta, plus një seancë falas për punë interaktive me CD ose DVD.

Headway Intermediate

Headway Intermediate është një kurs i nivelit të katërt për të rritur, i cili prezanton detaje të reja për të nxitur studentët e nivelit mesatar dhe për t’i siguruar që të mësuarit e gjuhës Angleze është interesant dhe motivues. Kursi paraqet trajnim të thellë të gramatikës, program leksikor të fuqishëm dhe tema të përgjithshme. Kohëzgjatja është 3 muaj, Seancat mesimore zhvillohen 5here ne jave nga 60 minuta, plus një seancë falas për punë interaktive me CD ose DVD.

Headway Upper- Intermediate

Headway Upper- Intermediate është një kurs i nivelit të pestë për të rritur. Në këtë nivel temat gramatikore janë të trajtuara deri në detaje në mënyrë që studenti të perceptojë sistemet e ndryshme të gjuhës Angleze, dhe tekstet e reja mësimore të marra nga fusha të ndryshme ofrojnë informacione të ndryshme dhe fjalorin e duhur për studentët. Kohëzgjatja është 3 muaj. Seancat mesimore zhvillohen  here ne jave nga 60 minuta, plus një seancë falas për punë interaktive me CD ose DVD.

Advertisements
8 Koment
 1. ramadan permalink

  pershendetje a me jepni nje numer kontakti

 2. Marjana Balliu permalink

  Pershendetje!Mundeni ju lutem te me informoni se kur fillojne regjistrimet per anglisht dhe cfare kostoje ka???Do me ndihmonte shume nje orar pasdite.

 3. Françesko permalink

  Do deshiroja te zhvilloja nje kurs persa I perket nivelit te katert ose te peste,por jam ne pune ,esht e mundur te zhvillohet mbasdite

 4. genta permalink

  Nuk ka nivelin advance?

 5. Aida permalink

  Pershendetje, po perpiqem te kontaktoj numrin qe keni shenuar po nuk pergjigjet njeri. Si mund te lidhem me ju? faleminderit

 6. Klodiana Prebibaj permalink

  Pershendetje, jam e interesuar per kete kurs dhe dua te di se kur jane rregjistrimet.. Pres pergjigje nga ju. Faleminderit…

 7. Ana permalink

  pershendetje, cfare orari maximal ka pasdite ?

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google+

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google+. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

w

Po lidhet me %s

Këtë e pëlqejnë %d blogues: