Skip to content

Vende të lira DRFPP1

Njoftim  për vend të lirë pune:

(Datë publikimi: Tiranë, 29.08.2016)

Duke u bazuar në kriteret e përgjithshme dhe procedurat për marrjen në punë të personelit të administratës në institucionet publike të Arsimit dhe Formimit Profesional”:

Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik Nr.1, Tiranë shpall 1 vend të lirë pune i përkohshëm:

1.Specialist Jurist në Sektorin Juridik dhe Dokumentacionit të DRFPP Nr.1, Tiranë

Përshkrimi i Përgjithshëm i Punës:

Ndihmon në përgatitjen e materialeve apo dhe akteve të tjera administrative, që dalin nga titullarët dhe Institucionet në bashkëpunim.

Përgatit dhe konsulton për të gjitha problematikën ligjore të DRFPP Nr.1, Tiranë.

Respekton standartet e komunikimit shkresor të vendosura ashtu dhe komunikimin verbal me gjithkënd që i drejtohet institucionit të DRFPP Nr.1, Tiranë.

Respekton të gjithë mbarëvajten e punës referuar rregullave të etikës dhe të sjelljes.

Ne cdo rast, auditimi dhe mbikqyrja bazohen ne programet perkatese te miratuara nga titullari i institucionit.

Pergatitja e raporteve per auditimet ne perputhje me standartet.

Dhenia e rekomandimeve lidhur me permisimin e menaxhimit dhe propozimi i masave konkrete, ne rastet kur konstatohen shkelje.

Ndjek realizimin e proceseve ligjore te meparshme dhe informon titullarin per kete.

Kërkesat e vecanta për pozicionin Specialist Jurist, janë si më poshtë:

Të plotësojë kërkesat e përgjithshme për pranimin në shërbimin civil, sipas nenit 21, të ligjit, të përcaktuara në shpalljen për konkurim.

Të ketë mbaruar arsimin e lartë për Drejtësi, (Diplomë DIND ose DND), pa shkëputje nga puna.

Të ketë eksperiencë pune jo më pak se 1 vit, në profesion.

Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze (me dokument), njohja e një gjuhe tjetër përbën avantazh.

Të njohë dhe të përdorë programet bazë të punës në kompjuter.

Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe të punës në grup.

Aplikantët duhet të dorëzojnë pranë DRFPP Nr.1 brenda 10 ditëve nga shpallja e njoftimit dosjen me këto dokumenta:

 • Jetëshkrimin dhe dokumentat mbështetëse (referenca, letra interesi)
 • Gjeneralitetet nëpërmjet kartës ID
 • Diplomë dhe listë notash fotokopje të noterizuar
 • Çertifikata kualifikuese origjinale ose fotokopje të noterizuara
 • Raport mjeko-ligjor
 • Dëshmi penaliteti të marrë jo më herët se 3 muaj para datës së aplikimit

DRFPP Nr.1 , Tiranë, 29.08.2016


 

Njoftim  për vende të lira pune:

(Datë publikimi: Tiranë, 07.07.2016)

 Duke u bazuar ne Udhëzimin nr.6 datë 24.02.2015”Për kriteret e përgjithshme dhe procedurat për marrjen në punë të personelit mësimdhënës, teorike dhe praktike në institucionet publike të Arsimit dhe Formimit Profesional”:

 Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik Nr.1 shpall 2 vende të lira pune:

1.–Specialist me kohë të pjesëshme për zhvillimin e kursit “Parukeri”

kliko për informacion të detajuar

2.–Specialist me kohë të pjesëshme për zhvillimin e kursit “Parukeri dhe Manikyr-Pedikyr”

kliko për informacion të detajuar


Njoftim  për vende të lira pune:

(Datë publikimi: Tiranë, 08.06.2016)

 Duke u bazuar ne Udhëzimin nr.6 datë 24.02.2015”Për kriteret e përgjithshme dhe procedurat për marrjen në punë të personelit mësimdhënës, teorike dhe praktike në institucionet publike të Arsimit dhe Formimit Profesional”:

 Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional publik nr.1 shpall 1 vend të lirë pune:

1.Specialist me kohë të pjesëshme për zhvillimin e kursit “Teknik për riparimin e makinave qepse”

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

 • Te ketë një Diplomë të Arsimit të lartë të lidhur me profilin e instruktorit të formimit profesional
 • Të ketë jo më pak se 2 vjet eksperiencë pune në profilin teknik të aplikimit
 • Të mos ketë masa administrative dhe penale në fuqi

Aplikantët duhet të dorëzojnë pranë DRFPP Nr.1 brenda 10 ditëve nga shpallja e njoftimit dosjen me këto dokumenta:

 • Jetëshkrimin dhe dokumentat mbështetëse (referenca, letra interesi)
 • Gjeneralitetet nëpërmjet kartës ID
 • Diplomë dhe listë notash fotokopje të noterizuar
 • Çertifikata kualifikuese origjinale ose fotokopje të noterizuara
 • Raport mjeko-ligjor
 • Dëshmi penaliteti të marrë jo më herët se 3 muaj para datës së aplikimit

 

DRFPP Nr.1 , Tiranë


Njoftim  për vende të lira pune:

(Datë publikimi: Tiranë, 02.09.2015)

Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik nr.1 shpall 1 vend të lirë pune:

1.Specialist me kohë të pjesëshme për zhvillimin e kursit “Instalime Elektrike”

Kandidati duhet të plotësojë këto kritere:

 • Të ketë një Diplomë të Arsimit të lartë të lidhur me profilin e instruktorit të formimit profesional
 • Të ketë jo më pak se 2 vjet eksperiencë pune në profilin teknik të aplikimit
 • Të mos ketë masa administrative dhe penale në fuqi

Aplikantët duhet të dorëzojnë pranë DRFPP Nr.1 brenda 10 ditëve nga shpallja e njoftimit dosjen me këto dokumenta:

 • Jetëshkrimin dhe dokumentat mbështetëse (referenca, letra interesi)
 • Gjeneralitetet nëpërmjet kartës ID
 • Diplomë dhe listë notash fotokopje të noterizuar
 • Certifikata kualifikuese origjinale ose fotokopje të noterizuara
 • Raport mjeko-ligjor
 • Dëshmi penaliteti të marrë jo më herët se 3 muaj para datës së aplikimit

DRFPP Nr.1 , Tiranë

 


Njoftim  për vende të lira pune:

(Datë publikimi: Tiranë, 10.03.2015)

Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik nr.1 shpall 2 vende të lira pune:

1.Specialist me kohë të pjesëshme për zhvillimin e kursit “Recepsionist”

2.Specialist me kohe të pjesëshme për zhvillimin e kursit “Gjermanisht”

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

 • Të ketë një Diplomë të Arsimit të lartë të lidhur me profilin e instruktorit të formimit profesional
 • Të ketë jo më pak se 2 vjet eksperiencë pune në profilin teknik të aplikimit
 • Të mos ketë masa administrative dhe penale në fuqi

Aplikantët duhet të dorëzojnë pranë DRFPP Nr.1 brenda 10 ditëve nga shpallja e njoftimit dosjen me këto dokumenta:

 • Jetëshkrimin dhe dokumentat mbështetëse (referenca, letra interesi)
 • Gjeneralitetet nëpërmjet kartës ID
 • Diplomë dhe listë notash fotokopje të noterizuar
 • Certifikata kualifikuese origjinale ose fotokopje të noterizuara
 • Raport mjeko-ligjor
 • Dëshmi penaliteti të marrë jo më herët se 3 muaj para datës së aplikimit

DRFPP Nr.1 , Tiranë

 

Njoftim  për shpallje fituesish :

Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik Nr.1 njofton se janë shpallur fituesit e dy vendeve vakante sipas njoftimit datë 10.03.2015 për pozicionet: Instruktor i kursit “Recepsionist” dhe instruktor i kursit “Gjermanisht” perkatësisht:

 1. Irena Lusha
 2. Anita Kotini

 

Drfpp Nr.1 ju falenderon dhe shpreson në hapjen e mundësive të reja për punësim!

DRFPP Nr.1 , Tiranë  25.03.2015

Advertisements
Lini një Koment

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni / Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni / Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni / Ndryshoje )

Foto Google+

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google+. Dilni / Ndryshoje )

Po lidhet me %s

Këtë e pëlqejnë %d blogues: